Kwaliteitsborg

Als aannemersbedrijf zijn wij aangesloten bij Bouwend Nederland, de bouwvereniging in Nederland die opdrachtgevers zekerheid biedt dat u met een betrouwbaar kwaliteitsbedrijf in zee gaat.

Daarnaast zijn wij BouwGarant-aannemer, wat u als opdrachtgever garantie geeft op uw bouwproject. Wij voldoen aan een aantal duidelijk omschreven eisen, waardoor u zeker bent dat uw bouwopdracht vakkundig en volledig wordt uitgevoerd en begeleid.
Als BouwGarant-aannemer beschikken wij over de juiste vakdiploma’s en hebben we de noodzakelijke verzekeringen afgesloten. Mocht er toch iets misgaan, dan hanteren wij een vaste procedure voor de behandeling van klachten. Wanneer wij er toch niet uit kunnen komen, kunt u een beroep doen op de BouwGarant Servicedesk.
Daarnaast bieden wij u nog een extra zekerheid door de mogelijkheid aan te bieden de Verbouwgarantie af te sluiten. Deze biedt u onder andere garantie op de constructie en op herstel van opleveringsgebreken.

Ook zijn wij een erkend leerbedrijf, wat aangeeft dat wij onze leerjongens vakbekwaam opleiden en kunnen bouwen aan onze nieuwe generatie vakbekwame medewerkers. Klik op de logo’s voor meer informatie over de verschillende organisaties.

BouwGarant Certificaat

Verbouwgarantie